+ Meer informatie

Idealistisch

1 minuut leestijd

Wat je moet doen tussen de 25 en de 30, als je contacten afnemen? Werkelijk, ik weet het niet! Er zijn er die per sé willen trouwen. Ze doen water bij de wijn van hun idealisme, staken het wachten op de „ware" en nemen genoegen met tweede keus. Beter een half ei dan een lege dop, zo redeneert men. Dit vind ik, hoewel soms begrijpelijk, toch verwerpelijk. Probeer toch idealistisch te blijven! God heeft met ieders leven een plan. Bij Hem zijn er geen „overgeschoten" mensen. Bid er om! We zijn weer in de lijdenstijd. De Heere Jezus deed een „onderworpen" gebed: „Doch niet gelijk Ik wil, maar gelijk Gij wilt." Spurgeon schrijft: „Laat het aldus zijn gelijk God wil en God zal alles ten beste beschikken. Laat het u genoeg zijn, uw gebed in Zijn handen over te geven. Hij weet wanneer te geven, hoe te geven, wat te geven en ...wat te onthouden."

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.