+ Meer informatie

Computerbeurzen

2 minuten leestijd

APELDOORN — In de komende weken worden er diverse computervakbeurzen georganiseerd, waarbij het opvalt dat er een keur aan lezingen aan gekoppeld is.

Van 20 tot 24 maart is er de Personal Computer RAI in Amsterdam. Het expositieprogramma omvat onder meer microcomputers, portable computers, randapparatuur en toebehoren, interfaces, onderhoudsmateriaal, softwareprogramma's voor specifieke toepassingen en vakliteratuur. In het lezingenprogramma komen titels voor als „Aanschafcriteria", „Mogelijkheden van standaardsoftware" en „Personal computer en communicatie". Dagelijks open van 10 tot 17 uur en op woensdag 20 en donderdag 21 maart van 10 tot 21 uur.

Van 2 tot en met 4 april organiseert RAI Gebouw BV in samenwerking met de sectie Tekstverwerking van de Vereniging van Importeurs en Fabrikanten van Kantoormachines (VIFKA) de beurs Tekstverwerking in de Marijkehal van het Utrechtse Jaarbeurs-complex. De lezingen zijn gericht op zowel beginners als gevorderden. De vakbeurs is dagelijks geopend van 10 tot 17 uur.

CAPE Nederland '85 is een vakbeurs voor technische automatisering die de bezoeker toont hoe met behulp van een computer kan worden ontworpen, geproduceerd, gefabriceerd en getest. De organisatie is in handen van RAI Gebouw BV. Het congresprogramma en de overzichtstentoonstelling van CAD/CAM-apparatuur in de RAI in Amsterdam staat onder auspiciën van CAPE, Stichting ter bevordering van kennisoverdracht bij technische automatisering. De openingstijden zijn dagelijks op 1, 2 en 3 mei van 10 tot 17 uur.

Van 22 tot en met 24 mei wordt in de Jaarbeurshallen in Utrecht voor de vijfde maal de jaarlijkse internationale vakbeurs Europe Software gehouden. De samenwerking tussen de leveranciers van software en hardware is uitgebreid. Er zijn demonstraties en verkopen. De VS hebben weer de grootste buitenlandse inzending. Op het zogenaamde „Kennis-Plein" geven diverse universiteiten en hogescholen demonstraties over bepaalde computersystemen die worden ontwikkeld ten bate van het wetenschappelijk onderzoek. De beurs in de Bemhardhal is dagelijks geopend van 10 tot 17.30 uur.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.