+ Meer informatie

Gezinsleven

1 minuut leestijd

Een tweede kwestie waarin de christelijke waarden schade lijden is het gezinsleven van enkele Democratische kandidaten, of liever gezegd, het ontbreken daarvan. In het geval van Bob Kerrey en Jerry Brown is er zelfs geen "huwelijk of gezin". Beiden zijn officieel ongetrouwd maar hebben een gedeelte van hun bekendheid te danken aan het feit dat ze samengewoond hebben met beroemde actrices.

Doug Wilder is ook ongetrouwd: de boulevardbladen staan vol met van alles en nog wat over zijn "privéleven". Deze drie zijn blijkbaar niet het minst bezorgd over iets wat Jimmy Carter, Walter Mondale en Michael Dukakis belangrijk vonden: de grote symbolische betekenis van het huwelijk en het gezin van de president voor de hele Amerikaanse samenleving. Daaroni is er nog meer reden om blij te zijn als George en Barbara straks hun gouden bruiloft in het Witte Huis vieren.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.