+ Meer informatie

Stichting doet onderhoud aan joods kerkhof

1 minuut leestijd

VEENDAM — Vijftig sympathisanten van de interkerkelijke stichting Boete en Verzoening gaan volgende week opnieuw een aantal joodse begraafplaatsen onderhouden, zo is vanmorgen door een van de leden meegedeeld.

Het onderhoud geschiedt in nauw overleg met de joodse gemeenschap in Nederland. Het gaat om een jaarlijks terugkerend initiatief, waarmee wordt gepoogd verzoening te bewerkstelligen tussen joden en christenen.

De stichting Boete en Verzoening is een initiatief van de hervormde emeritus-predikant dr. H. van Vliet. Van zijn hand verschenen bij de stichting tal van brochures waarin de kerk wordt opgeroepen tot persoonlijke wederkeer alsook tot de liefde voor Israël.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.