+ Meer informatie

Wisselstroom

2 minuten leestijd

Hier is-ie dan eindelijk. "Wisselstroom"; de nieuwe jongerenrubriek. Er kwamen al heel wat brieven binnen. Bedankt! Een deel van de reacties lees je op deze pagina. Heb jij leuke ideeën voor "Wisselstroom"? Bel of schrijf ons! Wat vinden jongens eigenlijk van "Wisselstroom"? Graag ook jullie mening. In de eerste aflevering van "Wat een baan!" lees je het verhaal van drie bejaardenverzorgenden. Zij hebben plezier in hun beroep. Is jouw werk ook zo leuk? Laat het ons horen! Naar aanleiding van de brieven even een geruststelling: Met de rubriek "Jouw vragen" gaan we voorlopig nog door.

Beste Terdege, „Ik vind het leuk dat Terdege de rubriek "Jouw vragen" gaat uitbreiden met de rubriek "Wat een baan!". Nu ik in het examenjaar zit wordt er steeds meer gepraat over: "Wat ga jij hierna doen?" en "Heb je al een baan?" Niet alleen rond dit thema zijn er vragen, maar ook over het geloof, verkering, ruzie etc. Het is fijn als er dan antwoord is op je vragen. Daarom vind ik "Jouw vragen" een goede rubriek."

Hallo,
„Ik vind het echt onwijs goed dat julhe ook aan de jongeren vanaf dertien denken! Ik zou graag willen dat jullie over dingen schrijven die jongeren interesseren en die je elke dag/week tegenkomt."

Beste mensen,
„Op deze manier wil ik mijn waardering uitspreken voor de al bestaande en de aankomende jongerenpagina's in de Terdege. De pagina's "Jouw vragen" zie ik elke keer weer met belangstelling tegemoet. Ik vind het van enorm belang dat er aan jongeren de mogelijkheid geboden wordt om vragen te stellen. En wat voor vragen! Ik vind het fijn om te lezen wat andere jongeren bezighoudt en de ene keer spreekt dat je meer aan dan  de andere. Toch vind ik wel dat de vragen op deze pagina's hun karakter moeten behouden. Ik zou het jammer vinden als het meer oppervlakkige vragen worden. Deze vragen zouden dan aan de orde kunnen komen op de "Wisselstroom". „Ook jullie idee van "Wat een baan!" vind ik leerzaam. Al zal dat voor mij niet meer zo van belang zijn, omdat ik al voor een vervolgopleiding gekozen heb, toch weet ik wat het is als je niet kiezen kunt. Door op deze manier meer duidelijkheid aan beroepen te geven, kan het kiezen misschien wat soepeler gaan. Maak er iets leuks van! Heel veel succes!"

Wat citaten uit enkele brieven, die verwoorden wat velen van jullie schreven: „Wilt u alstublieft niet stoppen  met de rubriek "Jouw vragen". Het is altijd een heel leerzame rubriekje komt er vaak vragen in tegen die ook in je eigen hart leven. Het is niet alleen nuttig voor jezelf, maar het is ook goed dat je aan anderen in je omgeving kunt uitleggen waarom je bepaalde dingen wel of niet doet of gelooft. Misschien kunnen jullie hier ook aandacht besteden in de rubriek "Wat een baan!".

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.