Bekijk het origineel
Bekijk het origineel
Keukerellen
Zure zuivel
Wie voor de koeling van een supermarkt staat, kan kiezen uit vele soorten zuivel. De schappen staan vol met karnemelk, yoghurt, kwark, umer, zure room, biogarde enzovoorts. Het Nederlands Zuivelbureau krijgt dagelijks vragen binnen over zure zuivelprodukten. Is er verschil tussen crème iraiche en zure room? Zijn zure melkprodukten gezonder dan gewone? Wat betekent rechtsdraaiend melkzuur?
Premium Artikel
Dit artikel is exclusief leesbaar voor abonnees met een RD-abonnement, een zesdaags abonnement op het RD of op de e-paper. Dit artikel lezen? Log in op uw EMG-account of neem een abonnement.
Inloggen Neem (proef)abonnementBekijk de hele uitgave van vrijdag 21 februari 1992
Reformatorisch Dagblad | 26 Pagina's
Bekijk de hele uitgave van vrijdag 21 februari 1992
Reformatorisch Dagblad | 26 Pagina's