+ Meer informatie

r is overal weer volop werk de tuin en ook de planten bin>huis zijn zeker aan een oppper toe.

1 minuut leestijd

e zullen verschillende zaken die de acht vragen even nader gaan bekijIn een voorgaand artikel stond al vermeld over de beplanting van de inbakken en dergelijke meer. Nog enkele aanvulUng kan wenseUjk wie de fuchsia's nog niet naar buileeft gedaan kan deze nu zonder ber in de bakken of in de tuin zetten. >ewel veel fuchsia's (ook wel belant genoemd) een kamerplanten1 leiden, zijn het toch bij uitstek :en die in de zomermaanden buiten leste gedijen. 2Le groeien veel beter n ook de bloemen zullen veel mooi}rden en meer tot hun recht komen, al voor de bakken zijn ze zeer goed likt, zowel de rechtop gaande als de verschillende soorten hangfuchIn combinatie met geraniums en .lia kan men van zo'n bak een mooi el maken.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.