+ Meer informatie

Verbouw dorpshuis De Tas Benthuizen

Indien raad akkoord gaat

1 minuut leestijd

BENTHUIZEN — Het college van b en w stelt de raad maandag 11 mei voor om een geldlening van ruim 500.000 gulden te verstrekken voor de verbouw van het dorpshuis „De Tas".

In het verleden was men reeds tot de conclusie gekomen dat uitbreiding van de accomonderwatersportvereniging „Sirene".

Tevens gaat het college van burgemeester en wethouders de gemeenteraad voorstellen om een krediet van ƒ 55.000,- beschikbaar te stellen voor de vervanging van het voertuig van de duikers van het Goudse brandweerkorps. modaties noodzakelijk of in ieder geval uiterst wenselijk is. In april vorig jaar w;erd 12.500 gulden door de raad beschikbaar gesteld om de plannen verder uit te werken. De definitieve tekeningen voor de verbouwing werden opge-' steld door architectenbureau Brouwer en Van der Breggen te Alphen aan den Rijn.

Voorwaarden

B en w hebben een aantal voorwaarden voor de geldlening gesteld. Zo zal het bestuur van de Stichting Dorpshuis Benthuizen „De Tas" moéten bestaan Uit maximaal zeven personen. Daarin zullen in ieder geval een raadslid en een lid van het college van b en w zitting moeten hebben. Ook zal de functie van het dorpshuis moeten worden verstevigd.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.