+ Meer informatie

Weer lichaam geborgen van zeiljachtramp

1 minuut leestijd

GRONINGEN — Personeel van de reddingsboort de Gebr. Luden uit Lauwersoog heeft dinsdagmiddag het derde stoffelijk overschot van de bemanning van het Groninger zeiljachtje Bloody Maiy geborgen.

Het lijk werd door de kustwacht gesignaleerd nabij de Engelsmanplaat tussen Schiermonnikoog en Ameland. Het gaat om de stoffelijke resten van de 22-jarige Bob E. Bakker uit Groningen. Inmiddels is ook het tweede stoffelijke overschot* dat maandag kon worden geborgen, geïdentificeerd. Het betrof de 19-jarige Constantijn Meijer uit Groningen.

Vorige week was het lijk van de 30-jarige Rob. P. Krouwel uit Groningen al aangespoeld. Twee bemanningsleden van het scheepje worden nog vermist. Het zeiljachtje leed op Tweede Paasdag schipbreuk bij Schiermonnikoog en spoelde op Ameland aan.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.