+ Meer informatie

FINANCIËN EN ECONOMIE

1 minuut leestijd

der zal zijn dan dat over 1979 (ƒ 58,8 min). Hoewel Caland erop vertrouwt, dat IHC Holland erin zal slagen haar Vooraanstaande positie in de baggerbouwmarkt te handhaven, kan in de komende jaren geen uitkering uit deze deelneming worden verwacht gezien de noodzaak tot herstel van het eigen vermogen. Op grond van deze rendementsverwaehting is deze deelneming, die voor ƒ 17,2 min in de boeken stond, vorig jaar geheel afgewaardeerd ten laste van het resultaat.

Hiertegenover is de boekwaarde van het Gusto-terrein in overeenstemming gebracht met de minimumopbrengstwaarde onder de huidige marktomstandigheden. Dit leidde tot een bate van ƒ 4,2 min.

De belastingdruk bij Caland was gering door aanwezige fiscale compensatiemogelijkheden.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.