+ Meer informatie

Economisch kort

1 minuut leestijd

• De gezamenlijke vakorganisaties en de centrale ondernemingsraad van Grasso hebben hun steun betuigd aan het voorgenomen bod van de Duitse GEA op de aandelen Grasso. Daarmee hebben de vertegenwoordigingen van het Grassopersoneel zich onomwonden tegen het plan van Begemann gekeerd, die heeft aangekondigd een vijandig bod te willen uitbrengen op de aandelen Grasso. • Tauw Infra Consult, adviseurs en onderzoekers op het gebied van milieu, infrastructuur en bouw, heeft Nagtglas Versteeg overgenomen, Nagtglas, een inspectie- en adviesbureau op het gebied van technische installaties en veiligheid met vestigingen in Amsterdam, Nieuwegein, Krimpen aan den IJssel en Nijmegen, heeft 130 mensen in dienst en een omzet van ƒ 16 miljoen per jaar. • Na jaren van onderhandelingen is de Italiaanse staatshoudstermaatschappij IRI erin geslaagd een aannemingsconcern van de grond te krijgen dat na de Franse gigant Bouygues het grootste in Europa wordt. IRI heeft haar divisies Italstat (weg- en waterbouw en wonihgbouw) en Italimpianti (industriële bouw) ondergebracht in Iritecna.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.