+ Meer informatie

BEURSBERICHT

KLM verder naar beneden

1 minuut leestijd

AMSTERDAM - Op een overwegend iets lagere effectenbeurs is KLM woensdag verder naar beneden gegaan. Van de internationale aandelen kon Philips zich goed handhaven en ook aandelen Heineken lagen goed in de markt. De obligaliemarkt was overwegend wat lager.

Tegen de koers van 100 pet kon woensdag worden ingeschreven op f 125 min, 12 pet kapitaalobligaties ten laste van de Nederlandsche Middenstandsbank. De bank heeft zich het recht voorbehouden het bedrag van de lening te verhogen tot maximaal f 150 min. Op de beurs werd de belangstelling voor deze lening goed genoemd en aangenomen werd dat de f 125 min ruimschoots wordt gehaald. f 22.30. Unilever was 50 cent lager op f 142.5 en Kon.Olie ging met 70 cent omlaag tot f 90.30. Hoogovens was 30 cent in reactie op f 19 en Philips trok 20 cent aan tot f 22.30. 1 lm opende f 4.50 lager op f 118.50 en ging tijdens de beurs verder omlaag tot onder de f 118.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.