+ Meer informatie

Verliescijfers van Ford door OR bestreden

1 minuut leestijd

AMSTERDAM — De ondernemingsraad van Ford Nederland NV noemt de door de directie gepubliceerde verliescijfers een „onjuiste en tendentieuze voorstelling van zaken".

Het gaat hierbij om het door de directie in een rentabiliteitsoverzicht ijermelde verlies van ƒ1 min. per week in de afgelopen drie maanden. Verder noemt de ondernemingsraad de suggestie, dat alle bestuderende alternatieven voor het bedrijf onhaalbaar zijn „bedriegelijk". Het onderjoek is nog steeds gaande, aldus de ondernemingsraad in een reactie op het directierapport.

De ondernemingsraad zal de directie op 8 april een door deskundigen ondersteund rapport overhandigen, waarin de zienswijze van de OR wordt weergegeven.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.