+ Meer informatie

PRIJSVERHOGING ABONNEMENTEN

1 minuut leestijd

Twee redenen zijn er om per 1 januari 2008 een prijsverhoging door te voeren. Tot voor kort bracht ons comitélid br. H. van der Laan zelf Ambtelijk Contact rond in het noorden des lands en samen met zijn vrouw hebben zij op menig kerkelijke vergadering de afgevaardigden Ambtelijk Contact aangereikt. Hier zijn onze broeder en zuster na 38 jaar mee gestopt. Op de laatste conferentie zijn zij voor hun verdiensten in het zonnetje gezet. Hierdoor waren de verzendkosten van ons blad relatief laag. Daarnaast zijn de portokosten dit voorjaar door de TNT verhoogd. Het comité is daarom genoodzaakt een prijsverhoging door te voeren. Vanaf januari kost een persoonlijk abonnement € 12,50. De prijs van een collectief abonnement wordt nu € 10,00.

Namens het comité,

penningmeester

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.