+ Meer informatie

SLIEDRECHT-CENTRUM - BARENDRECHT

1 minuut leestijd

Bij het gereedmaken van de kopij voor dit nummer was nog niet bekend wanneer Ds. C. Smits afscheid zal nemen van de gemeente Sliedrecht-centrum in verband met zijn vertrek naar Clifton in de Verenigde Staten. Verwacht wordt, dat dit D.V. in de loop van juni zal gebeuren. Ds. M. C. Tanis te Barendrecht, die een beroep naar Sliedrecht-centrum aannam, zal D.V. vermoedelijk in augustus a.s. naar zijn nieuwe gemeente vertrekken.

N.B. Nader kan worden bericht, dat Ds. C. Smits D.V. maandag 9 juni a.s. afscheid zal nemen van de gemeente Sliedrechtcentrum in een dienst, die zal aanvangen des avonds half acht. De volgende dag hopen Ds. en Mw. Smits met de „NieuwAmsterdam” naar de Verenigde Staten te vertrekken.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.