+ Meer informatie

Haarlemse wilde man vergiftigen

1 minuut leestijd

HAARLEM (ANP) - De Haarlemse politie heeft een 28-jarige vrouw uit die stad gearresteerd die heeft toegegeven dat zij meermalen heeft geprobeerd haar man via vergiftiging om het leven te brengen. Volgens een politiezegsman stopte de verdachte bij herhaling gif en medicijnen in het eten en drinken van het slachtoffer.

De politie had al enige tijd het vermoeden dat de vrouw zich van haar echtgenoot wilde ontdoen. De pogingen tot vergiftiging mislukten echter. Het slachtoffer werd wel ziek van het toegediende gif, maar hij bleef op de been. De politie weet nog niet precies wat het motief achter de daad is.

De verdachte heeft tegenover de politie verklaard dat zij op de dag

BURO KLAVERDIJK p
training en opleiding van mana- ^^ gement en staffunctionarissen LID KMH GROEP OPEN INSCHRUVING VOOR DE MANAGEMENT CURSUS „INSPIREREND LEIDING GEVEN" 31 mei en 1 juni 1991 20 en 21 juni 1991 4 en 5 lull 1991 ONDERWERPEN - Communicatievaardigheden - Onderhandelin^technlek - Vergadertechniek - Stijl van leiding geven Een geheel verzorgde, 2

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.