+ Meer informatie

Martelen

1 minuut leestijd

Weet u, dat er in Nederland gemarteld wordt? Ja, wrijft u zich de ogen maar uit! U leest het goed, ook in Nederland wordt gemarteld. En zelfs tot de dood erop volgt.

Vraagt u zich misschien af: Waar gaat het over? Of heeft u het zelf soms ook al ontdekt dat er in Nederland gemarteld wordt? Want iemand die zichzelf niet meer kan helpen, zonder eten en drinken laten liggen totdat zij van honger en dorst sterft, is toch martelen! Of niet soms?

U heeft wellicht al begrepen over wie het gaat. Het gaat inderdaad over mevrouw Stinissen. Door haar man, haar dokter(s) en zeer veel anderen wordt geoordeeld dat er nu maar een einde gemaakt moet worden aan haar leven. En dit wordt ook nog door de rechter gesanctioneerd. Is er dan niemand die het voor haar opneemt, nu zij zelf haar wensen niet kenbaar kan maken?

Ja, er zijn gelukkig nog personen en een organisatie, die pogingen in het werk stellen om dit erge te voorkomen.

Echter, de rechter meent, dat zij die voor haar opkomen, er geen belang bij hebben dat mevrouw Stinis

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.