+ Meer informatie

26 mei 'verkiezingen

1 minuut leestijd

annexeren, maar zullen zij zich in 6ii' met het CDA inzetten voor een goed be'rl leid. „Het gaat er de loyalisten om het CDA zo sterk mogelijk uit de verkieziitit gen te laten komen en om vervolgens gezamenlijk het CDA-verkiezingsprpgram te realiseren", aldus Scholten.['. Het verdwijnen van het loyalisme als groepering betekent — naar zijn niè^'; ning — niet dat ook de geestelijke en po-' litieke motivatie achter het loyalisme verdwijnt. "Het CDA-kamerlid verzet zich tegen de suggestie van partijvoorzitter Zé^'-'.^ valkihg {D'66) als zouden de loyalisten binnen het CDA een progressief kabinet wel gedogen. „Zeevalking vergist zich, wanneer hij denkt van de loyalisten een vijfde colonne te kijnnen ma-, ken", aldus Scholten. ,».J

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.