+ Meer informatie

Symbool

1 minuut leestijd

De brug-tunnel heeft tot protesten geleid bij milieu-activisten. Ze menen dat de verbinding het ecologisch evenwicht in de Oostzee zal versto

PARUS (AP) - De Franse politie IVfnnrrlpn^^rC

heeft gisteren de controle aan de Zwit- IVlOOrUenaarS Van
serse dat de de voormalige Iraanse premier Shahpour Bakhtiar mogelijk uit het zuiden van Frankrijk zijn teruggekeerd naar de Savoyse Alpen.

Enkele honderden politieagenten doorzochten dinsdagavond tevergeefs zo'n dertig hotels nadat de twee, de Iraniërs Mohammed Azadi (31) en AH Rad Vakili (32), eerder die dag in het gebied zouden zijn gesignaleerd.

De politie heeft ook een onderzoek ingesteld naar aanleiding van een bericht dat twee mannen die voldeden aan het signalement van de gezochte Iraniërs, woensdagmorgen voor zonsopgang op de in zuidoostelijke richting lopende snelweg bij Montelimar een auto hadden gekaapt.

Een inwoner van Annecy in de Savoyse Alpen heeft maandag in een telefooncel een portefeuille gevonden die volgens rechercheurs van een van de verdachten was. De rechercheurs zeiden dat de mannen de portefeuille bij zich hadden toen ze op 7 augustus, een dag voor de moord werd ont

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.