+ Meer informatie

Ja leuk.

1 minuut leestijd

Boem... Mama zet de tas op het aanrecht. Ze loopt naar de gang en doet haar jas uit. Geert-Jan loopt achter mama aan. Mama loopt weer naar de keuken. Mama pakt de tas uit. Geert-Jan kijkt. Mama zet de melk in de koelkast. De hagelslag in de kast. Het vlees gaat in de diepvries. Die zit onder de koelkast. Mama loopt weg. Geert-Jan kijkt naar de deur van de diepvries. Hij trekt eraan. De deur gaat open. Poeh... wat koud. De damp komt eraf. Geert-Jan ziet een appel. Misschien kun je van een appel ijs maken. Hij legt de appel in de diepvries. Nog iets, denkt Geert-Jan. Een auto. Hij legt een auto in de diepvries. Dan komt er ijs op de auto. Net als op de auto's in de winter als het sneeuwt. Wat nog meer? Geert-Jan kijkt om zich heen. De portemonnee. De portemonnee ligt op tafel. Zal hij die erin leggen ? Dan wordt het geld van ijs. De portemonnee gaat in de diepvries. Nu maar wachten. Heel lang.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.