+ Meer informatie

„One Way Day" in Utrecht

1 minuut leestijd

PUTTEN — De evangelist Ben Hoekendijk uit Putten organiseert zaterdag 23 oktober zijn vijfde „One way day" in het jaarbeurscomplex in Utrecht. Hij rekent op de komst van duizenden jongeren.

De manifestatie stelt hij in het teken van gebed voor het land, dat — aldus Ben Hoekendijk — steeds meer afglijdt naar immoraliteit, godslasteringen materialistisch socialisme. Onderdeel van de manifestatie is de zogenoemde evangelische beurs, waar omstreeks tachtig zendings- en andere christelijke organisaties met informatieve stands vertegenwoordigd zijn.

Ben Hoekendijk hoopt, dat de manifestatie een bijdrage zal leveren om Nederland „terug naar God" te brengen. Het programma, dat drie bijeenkomsten omvat, laat ook jongeren twee aan twee bijbelstudie doen en samen bidden. Een staf pastorale werkers staat klaar om met de jongeren in een speciale nazorgruimte te praten en te bidden, wanneer daaraan behoefte bestaat.

De kosten van de manifestatie worden op honderdduizend gulden geschat. De deelnemende jongeren zullen deze naar verwacht wordt opbrengen.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.