+ Meer informatie

VAN DE REDAKTIE

1 minuut leestijd

Er wordt aandrang op onze redaktie uitgeoefend om te bevorderen, dat wordt overgegaan tot de uitgave van preken en daarvoor een aantal predikanten uit te nodigen. Onze redaktie wil in principe haar medewerking hiertoe wel verlenen. Met het oog daarop wil zij eerst onderzoeken, of voor deze preken voldoende belangstelling zal bestaan. De uitgave moet financiëel mogelijk zijn. Ook moet de vraag onder ogen worden gezien, op welke wijze de verschijning moet plaats vinden: periodiek telkens een preek of b.v. eens per jaar een aantal preken in boekvorm.

In verband hiermee verzoeken wij belangstellenden hiervoor zich voorlopig als abonné aan ons te willen opgeven en eventueel mee te delen voor hoeveel abonnementen men wil instaan.

Aan de hand van binnenkomende reakties kunnen we dan later mededelen in hoeverre tot de uitgave kan worden overgegaan. Als er enige medewerking is, hebben we er wel goede hoop op.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.