+ Meer informatie

ieuw overval op tankstation

1 minuut leestijd

APELDOORN - Bij een gewapende overval op een tankstation aan de Asselsestraat in Apeldoorn is vrijdagavond circa 1500 gulden buitgemaakt. De caissière werd door een onbekende, met een pistool gewapende man gesommeerd op de grond te gaan liggen.

De ongeveer 40-jarige dader verdween op de fiets. Tot op heden ontbreekt van hem ieder spoor. Bij een zoekactie naar de man heeft de Apeldoornse politie enige tijd gebruik gemaakt van een speurhond.

Het was de achtste maal sinds 1 januari dat in Apeldoorn een gewapende overval plaatsvond. Vooral tankstations waren het doelwit. Volgens een politiewoordvoerder bestaat er geen verband tussen de overvallen. Voor enkele van de misdrijven zijn inmiddels aanhoudingen verricht.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.