+ Meer informatie

Een ongelijk Juk

2 minuten leestijd

wat hij Zegt en onderbreekt hem meteen. „Ho, ho, Bart, dat is niet waar en zoiets mag je niet tegen Nel zeggen. Als jullie echt zouden wUlen trouwen, dan mogen jullie er in en het verbouwen net zoals je zelf wil. En dan stellen wij geen voorwaarden, tenminste geen eisen om jullie tot iets te dwingen wat je niet wil. Dat weet je best. Foei... denk je dat we jou op deze manier zouden wUlen dwingen om met vader mee te doen? Geen denken

DOOH AHJEN VAN HOORN Nel kijkt van de een naar de ander, zonder iets te zeggen. Ze begrijpt 'de bedoeling van het gesprek wel, maar kan het toch niet precies volgen. Wat is er tussen Bart; en zijn ouders? Barts vader wil iets anders dan hij, dat begrijpt ze wel. En nou is , er zo opeens een gesprek over een woning die al gauw leeg komt, waarin zij mogen en dan kunnen ze trouwen... Bsurt heeft het er nooit over gehad en hij heeft er wel iets van geweten." „Met je middenstandsdiploma altijd, dat moet je nou eenmaal voor een bedrijf hebben, dat weet je. En voor wat jij nou wil heb je er niks aan. Jongen, bedenk je tocU Dat havo-diploma is veel waard hoor, ook in ons werk. Je moet met de tijd mee en ook het bedrijfsleven wordt elk jaar ingewikkelder en moeilijker. Die keimis iè nooit weg. En als wij samen de zaak goed aanpakken Is jou\^ kost gekocht, dat weet je best.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.