+ Meer informatie

Ontslag voor 423 man bij Rank Xerox

1 minuut leestijd

VENRAY De directie van Rank Xerox heeft een collectief ontslag aangevraagd voor 423 medewerkers. De meesten van hen zitten met betaald verlof thuis.

Bij Rank Xerox werken ongeveer 2600 mensen. Behalve door de ontslagen gaan nog eens honderd arbeidsplaatsen verloren door natuurlijk verloop. De secretaris van de Unie BLHP, H. van Eijk, zegt dat het bedrijf weliswaar niet met verlies draait, maar dat een rapport van het Limburgs instituut voor ontwikkeling en financiering (LIOF) de saneringsplannen van de directie in grote lijnen onderschrijft. Van Eijk noemt het sociaal plan voor de 423 werknemers redelijk. De opzegtermijnen gaan eind deze maand lopen.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.