+ Meer informatie

Secretaxie-afdelmgen Zeist gaan naar een nieuw gebouw

OMciële opening op vrijdag 8 febraaii

2 minuten leestijd

ZEIST — Op vrijdag 16 november is de afdeling stadsontwikkeling en op maandag 19 november zijn de afdelingen financiën en interne zaken verhuisd naar het nieuwe secretariekantoor. Gisteren volgde huisvesting, algemene zaken en onderwijs en vandaag personeelszaken, projectbureau Zeist-Centrum, het grondbedrijf en de indicatiecommissie bejaardenoorden. Hierdoor is een einde gekomen aan de verspreid liggende secretarie-afdehngen.

CVan onze oorrespondent)

Met uitzondering van de afdeling cultuur en recreatie, die aan de 2e Dorpsstraat 54 blijft gehuisvest, en het bureau voorlichting, dat tot eind januari 1985 op het Rond 6A blijft en daarna naar de bestaande te verbouwen dependance naast de nieuwbouw verhuist samen met het grondbedrijf, worden alle secretarie-afdelingen in de nieuwbouw ondergebracht; ook de afdeling stadsontwikkeling die in het bestaande gemeentehuis was gehuisvest.

De ingang van het bestaande gemeentehuis aan het Rond wordt voor het publiek overdag gesloten. De nieuwe ingang bevindt zich achter het oude gebouw, in de nieuwbouw, bereikbaar voor voetgangers en fietsers vansif het Rond en vanaf de Ie Dorpsstraat. Voor het oude gemeentehuis en voor de dependance bevinden zich parkeerplaatsen (betaald parkeren via parkeerautomaat). Fietsklemmen zijn vlak bij de nieuwe ingang ter weerszijden daarvan aangebracht.

Bestuurlijk

Het oude gemeentehuis wordt louter bestuurlijk centrum. De leden van het college van B en W, de gemeentesecretaris, de loco-secretaris en hun secretaresses vinden daar hun werkplek. De overige ruimten worden vergaderkamers voor raadscommissies en raadsfracties. En uiteraard blijft de raadzaal in het oude gemeentehuis in gebruik.

Als ook het bureau voorlichting definitief in de dependance is ondergebracht, zal het nieuwe gemeentehuis officieel worden geopend en wel op vrijdag 8 februari 1985 door de commissaris van de Koningin in de provincie Utrecht.

De volgende dag, zaterdag 9 februari, wordt' voor de inwoners van de gemeente een open dag gehouden en kunnen alle ruimten, oude zowel als nieuwe, worden bezichtigd. ZEIST peld aan het oude. Het nieuwe raadhuis te Zeist, gekop

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.