+ Meer informatie

Ordre

1 minuut leestijd

Op 2 jan. j.l. was in deze rubriek sprake van een hs in een oude Bijbel, dat een „ordre" vermeldde om de-Bijbel te lezen. Hoe was die ,,ordre"? Antwoord -^ Om het O.T. zonder de psalmen eenmaal per jaar door te komen nam men wekelijks 15 capittelen (hoofdstukken) maar de 52e week 16 stuks. Om de psalmen driemaal 's jaars door te komen nam men wekelijks 9 psalmen en de laatste twee weken geen psalmen. Om het N.T. driemaal 's jaars door te lezen nam men 15 capittelen per week. De kopie is teruggezonden aan de bezitter van dit hs, dus daar kunnen wij u niet meer aan helpen. Overigens is dit wel een zeer rigoureuze wijze van indelen! Er zijn zeer lange en zeer korte hoofdstukken. sterke thee. Daarna verdunt u de thee tot ze de juiste tint geeft. Doe dit met thee waaruit u de theeblaren hebt gezeefd want anders wordt de thee sterker bij het verhitten en dat mag natuurlijk niet. Na droging blijven de gordijnen heel lang de gewenste tint fiouden. Een kopje koffie, daar word je wakker van!

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.