+ Meer informatie

Afscheid ds. C. Korevaar van Rotterdam

1 minuut leestijd

ROTTERDAM — In de Laurenskerk te Rotterdam nam ds. C. A. Korevaar in verband met zijn emeritaat zondag afscheid van de hervormde gemeente van Rotterdam.

In deze indrukwekkende afscheidsdienst werd als tekst genomen voor de prediking 2 Timotheüs 2 vers 8a: „Houdt in gedachtenis dat Jezus Christus uit de doden is opgewekt".

Aan het einde van deze indringende dienst sprak de scheidende predikant persoonlijke woorden tot zijn collega's.

Alhoewel er verschillen waren, zowel kerkelijk als theologisch, was er toch altijd een goede onderlinge band. We konden elkaar in het geloof als dienaren des Woords waarderen, aldus ds. Korevaar.

Na de dienst werd de predikant uit Psalm 121 het vierde vers toegezongen. De dienst werd bijgewoond door afgevaardigden van de gemeenten van Puttershoek, Gouda en Bussum, die door hem eerder gediend werden.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.