+ Meer informatie

Congres medewerkers evangelisatie

1 minuut leestijd

De Hervormde Bond voor Inwendige Zending op G.G. (IZB) organiseert in samenwerking met de redaktie van het evangelisatieblad Echo een landelijke contactdag voor evangelisatiemedewerkers. Deze wordt gehouden op zaterdag 31 augustus a.s. van 10.00 tot 14.30 uur in de Adventkerk. Ringweg Kruiskamp 74, Amersfoort.
Drs. C. Blenk zal vanuit zijn ervaringen als evangelist in Zoetermeer spreken over het benaderen van mensen in deze tijd. Na deze lezing zal er ruimschoots gelegenheid zijn voor discussie. In de middagvergadering wordt speciale aandacht geschonken aan de verspreiding van een evangelisatieblad en de daarbij naar voren komende mogelijkheden en moeilijkheden.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.