+ Meer informatie

Zoveel hoofden

1 minuut leestijd

Saskia (4)
Graag wil ik ook eens een positief berichtje melden over het vervolgverhaal Saskia. Wij zijn dol op dit verhaal: het is het eerste wat we opslaan zodra de Terdege in de bus valt. Ik vind de vorige berichtjes werkelijk wat overdreven overkomen. Ik hoop dat u in ieder geval doorgaat met dit soort gezellige verhalen te plaatsen.
Mw. Bouwman, Terneuzen

Ierland
Op het kaartje van Ierland in Terdege 16 (pag. 57) is een fout gemaakt: de plaats Armagh ligt ten zuidwesten van Belfast in plaats van Dublin.

Onbekende ziekten
In Terdege van 20 april 1994 besprak dokter Huisman een aantal onbekende ziekten met moeheid als gemeenschappelijk symptoom. Voor meer informatie over S.L.E., sclerodermie en M.C.T.D. kunt u terecht bij de Nationale vereniging L.E. patiƫnten (NVLE), Bisonspoor 3004, 3605 Maarssen, 03465-52401.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.