+ Meer informatie

Meerderheid voor bijdrage aan NAVO

1 minuut leestijd

Zesenveentig procent van het Nederlanidse voik vindt dat Nederland binnen de NAVO en in overeenstemmin'g met de NAVO-bondgenoten behoorlijk moet bijdra'gen aan een militair tegenwicht tegenover Rusland en de andere Oos'teuropese landen. Zevenendertig procent ds van oordeel dat Nederland net zo veel of weinig moet bijidragen als zij zelf goed acht. Dit bldj'kt uit een enquête van het NIPO.

De meeste voorstanders van een behoorlijke bijdrage werden door het NIPO in de WD gevonden, 73 procent. In de PPR was 25 procent voor een behoorlijke bij'drage, 'bij de PvdA was 'd'it 38 procent, KVP 53 procent, ARP 64 procent en de CHU 53 procent.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.