+ Meer informatie

Remington vraagt aan minister bemiddeling

Overleg moet wéér op gang komen

1 minuut leestijd

DEN BOSCH — Directeur Maurits en commissaris rof. C. Rijnvos van de in moeijklieden verkerende sclirijflacliinefabriek Remington (and in Den Boscli hebben miister Van Aardenne (Econoüische Zaken) bij zijn woonlUis een brief bezorgd en om beniddeling gevraagd.

overgaan, moet het wel gefdeeltelijk worden gesaneerd, maar er blijft dan een goed draaiende schrijf machinefabriek over met enkele honderden werknemers.

Het actiecomité van de werknemers heeft in een telex aan Claneil Enterprise gevraagd positief te reageren op een eventuele bemiddelingspoging van minister Van Aardenne. 450 franken), waannee het hoogste di- produktie in één Week. vidend ooit uitgekeerd

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.