+ Meer informatie

Zwaar mishandeld meisje gevonden in maïsveld

1 minuut leestijd

DINXPERLO - In een maïsveld in Dinxperlo hebben voorbijgangers gistermorgen rond half acht een zwaar mishandeld meisje van vijftien jaar gevonden.

Het meisje is in zeer ernstige toestand overgebracht naar een ziekenhuis in Doetinchem. Ze verkeert in een uiterst kritieke, comateuze toestand, aldus gistermiddag een woordvoerder van de rijkspolitie district Nijmegen.

Het meisje, afkomstig uit Dinxperlo, is zaterdagavond naar een discotheek in haar woonplaats gegaan. Toen zij niet op tijd thuiskwam, hebben haar ouders de politie gewaarschuwd. Een voorbijganger vond het meisje gistermorgen zwaar mishandeld in een maïsveld.

De rijkspolitie heeft inmiddels een recherchebijstandsteam van vijftien personen geformeerd, dat gistermiddag aan de slag is gegaan. Een politiehelikopter heeft inmiddels foto's van de omgeving van het maïsveld gemaakt. Ook wordt de omgeving afgesloten door de politie.

Het is vooralsnog volstrekt onduidelijk wat er tussen zaterdagavond twaalf uur en zondagmorgen half acht met het slachtoffer gebeurd is, aldus de politiewoordvoerder.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.