Digibron cookies

Voor optimale prestaties van de website gebruiken wij cookies. Overeenstemmig met de EU GDPR kunt u kiezen welke cookies u wilt toestaan.

Noodzakelijke en wettelijk toegestane cookies

Noodzakelijke en wettelijk toegestane cookies zijn verplicht om de basisfunctionaliteit van Digibron te kunnen gebruiken.

Optionele cookies

Onderstaande cookies zijn optioneel, maar verbeteren uw ervaring van Digibron.

Bekijk het origineel

Buiten eten met servies en servetten

Bekijk het origineel

Bladerweergave niet beschikbaar
+ Meer informatie

Buiten eten met servies en servetten

Kinderen leren bij Stampot Janssen koken, delen en netjes eten

5 minuten leestijd Arcering uitzetten

Als kind uit een groot gezin mocht ze kiezen wat ze het liefste deed: schoenen poetsen, afwassen of koken. Angela Prins koos voor koken. Ze leerde bovendien dat koken meer inhoudt dan eten op tafel zetten. Koken is zorgen voor anderen, delen, samenwerken, tafeldekken, bewust en netjes eten. Kinderkookschool Stampot Janssen is sinds tien jaar een begrip in het Groningse Veendam.

U heeft geen rechten om dit artikel te lezen Premium Artikel

Dit artikel is exclusief leesbaar voor abonnees met een RD-abonnement, een zesdaags abonnement op het RD of op de e-paper. Dit artikel lezen? Log in op uw EMG-account of neem een abonnement.

Inloggen Neem (proef)abonnement

Bekijk de hele uitgave van zaterdag 1 april 2006

Reformatorisch Dagblad | 44 Pagina's

Buiten eten met servies en servetten

Bekijk de hele uitgave van zaterdag 1 april 2006

Reformatorisch Dagblad | 44 Pagina's