+ Meer informatie

Cassettes in duplo

2 minuten leestijd

Volgens het GAK wordt geen vergoeding gegeven van reiskosten van en naar een verpleeginrichting zolang de patiënt naar de bushalte kan lopen. Wij halen de patiënt echter elke week op, omdat die in het weekeinde altijd thuis kan zijn. Is daarvoor geen vergoeding te krijgen? Antwoord: De vergoeding van dergelijke reiskosten zou een kwestie van bijstand zijn, en wanneer bij de dienst Sociale Zaken daarvoor een norm gebruikelijk is zoals u die noemt, dan is daar niet veel aan te doen. Waarschijnlijk zal men wel noodzakelijke kosten vergoeden, maar hier gaat het om vervoer per auto, terwijl de patiënt volgens uw brief feitelijk wel met de lagere kosten van openbaar vervoer naar huis kan komen. Weet u een adres in de buurt van De- ' venter waar men cassettes met gesproken woord kan laten dupliceren? Antwoord: 'Wanneer het om enkele zelf opgenomen cassettes gaat, kunt u terecht bij vrijwel iedere bevriende eigenaar van een zogenaamde stereotoren met dubbel cassettedeck, die de laatste tijd veel verkocht worden. Lukt het niet bij familie of vrienden, dan kunt u zich tot een radiozaak wenden. naal Veenpark herleeft niet alleen de kleurrijke tijd van de vervening. Oiak de geheimzinnige wereld van de wind wordt in een tentoonstelling gepresenteerd. Doorwerth — lahet Nederlandsjachtmuseum is eennieuwe tentoonstelling te zien: "Tally-Ho, geschiedenis van Nederlandse meutes". De expositie duurt tot 1 november. Het museum in kasteel Doorwerth is geopend op dinsdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 13.00 tot 17.00. Honselersdijk — Tip voor de paasvakantie: ga eens kijken bij Bloemenveiling Westland. De veiling vindt u aan de weg Naaldwijk-Den Haag. Inlichtingen: 01740-32926. In het Natuurhistorisch

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.