+ Meer informatie

Drieënhalf jaar voor overvallen

1 minuut leestijd

ALMELO (ANP) - De rechtbank in Almelo heeft vandaag de 30-jarige R. E. uit Enschede voor het plegen van acht gewapende overvallen op tankstations in Enschede veroordeeld tot drie jaar en zes maanden onvoorwaardelijke gevangenisstraf. De eis luidde vier jaar onvoorwaardelijke gevangenisstraf.

Alle overvallen vonden plaats in januari en februari van dit jaar. De man kwam steeds per fiets naar de stations. Hij was getooid met een skimuts en had een shawl voor zijn mond gebonden. Onder bedreiging met een groot vleesmes werden de pompbedienden gedwongen bedragen van gemiddeld rond de duizend gulden af te geven.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.