+ Meer informatie

Ede heeft nieuw gemeentehuis

1 minuut leestijd

EDE — De gemeente Ede beschikt sinds kort over een nieuw gemeentehuis. Eind vorige maand hebben de verschillende gemeentelijke diensten hun intrek genomen in het nieuwe stadskantoor. Het geheel heeft, met het complete buitengebeuren, inrichting enzovoort een bedrag gekost van bijna dertig miljoen gulden.

i Van onze verslaggever)

Nu de laatste stoel op zijn plaats is gezet, en de rommel van de verhuizing is opgeruimd, kan de gemeente zijn gasten ontvangen. B. en W. willen dat doen op vrijdag 5, vrijdag 12 en vrijdag 19 november a.s., telkens van 19 tot 21 uur. Op genoemde uren houdt het gemeenteb^tuur voor iedereen open huis. ledere belangstellende is dan van harte welkom.

Naast de bezichtiging van het nieuwe gemeentehuis kunnen de gasten ook nog kijken en luisteren naar een door > bureau voorlichting gemaakt klankbeeld over de topografische atlas van de gemeente, terwijl tevens werken daaruit worden gëxposeerd. Het is de bedoeling, dat het nieuwe gemeentehuis over enkele maanden officieel zal worden geopend.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.