+ Meer informatie

OOSIERSCHEIDEDAC WERD GROOT SUCCES

1 minuut leestijd

YERSEKE — Voor de derde maal is zaterdag de jaarlijkse Oosterscheldedag gehouden. Op deze feestdag werd een duidelijk stempel gedrukt door boeren die door Zuid-Beveland alle kanaalovergangen afgesloten hielden.

Ook duizenden mensen die van plan waren de Oosterscheldedag te bezoeken, moesten van dit voornemen efzien, of kwamen pas uren later.

Toch ds de Oosterscheldedag een groot succes geworden: er waren circa 50.000 mensen, grotendeels afkomstig uit Brabant en het achterland. Een deel van het succes valt toe te schrijven aan het feit dat in elk geval het kabinet al de overtuiging heeft dat de Oosterschelde open moeten blijven..

De burgemeester van Heimerswaal, mr. C. IMjl Hoogeweg, die onds op het havenplateau prijzen uitreikte voor de mooist versierde schepen en straten, dacht in diezelMe geest: .,Voor de eerste keer in de ges

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.