+ Meer informatie

Drs. G. de Haas directeur chr. academie voor journalistiek

1 minuut leestijd

KAMPEN — Tot directeur van de eind augustus 1981 te starten Christelijke Academie voor de Journalistiek te Kampen is benoemd drs. G. de Haas (42) te Zeist. De heer De Haas studeerde theologie in Groningen.

Hij was de laatste jaren docent jeugdkunde aan de Rijksuniversiteit te Utrecht en daarvoor stafdocent aan de part-time opleiding cultureel werk te Amsterdam. De Haas schreef twaalf boeken over jeugdcultuur en jeugdkunde. Hij publiceert regelmatig in periodieken, waaronder het weekblad Hervormd Nederland. Bij de NCRV werkte hij mee aan diverse programma's voor radio en televisie. Bij het Christelijk Jongeren Verbond - YMCA Nederland vervult hij de functie van vice-voorzitter.

Voor het eerste leerjaar van de Christelijke Academie voor de Journalistiek te Kampen worden 70 studenten toegelaten. De nieuwe academie leidt in drie jaar op voor journalist en functies in de voorlichtingssector. Voorlopig is onderdak gevonden in een vleugel van de Christelijke Kunstacademie te Kampen.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.