+ Meer informatie

Van Hartingsveldt directeur van mdgo Rotterdam

1 minuut leestijd

ROTTERDAM - Tot directeur van de school voor reformatorisch middelbaar dienstverlenings- en gezondheidszorgonderwijs (mdgo) in Rotterdam wordt P. van Hartingsveldt uit Papendrecht benoemd. Dit is gisteren door een woordvoerder van het bestuur desgevraagd meegedeeld.

Van Hartingsveldt (40) is nu nog directeur van de Planciusschool, een scholengemeenschap voor reformatorisch lager beroepsonderwijs (lbo) in Rotterdam. Zijn benoeming tot directeur van de mdgo-school, die uitgaat wan hetzelfde bestuur als de Planciusschool, zal ingaan zodra de school toestemming krijgt om te starten. Volgens de bestuurswoordvoerder zal het mdgo-onderwijs in de Maasstad „naar alle waarschijnlijkheid" in Augustus 1991 van start gaan. Van cruciaal belang is het tijdig vinden van passende huisvesting. „Er is momenteel zicht op een gebouw".


De benoeming van Van Hartingsveldt betekent dat het bestuur moet omzien naar een nieuwe directeur voor de Planciusschool. „Dit komt op z'n vroegst begin 1991 aan de orde", aldus de woordvoerder. „Er zal dan een open selectieprocedure worden gestart".

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.