+ Meer informatie

Spinnerij: dit jaar geen winst

1 minuut leestijd

ENSCHEDE — Spinnerij Nederland heeft ook voor 1981' weer een operationeel plan opgezet. Naar verwachting zal dit plan tot aanzienlijke besparingen leiden, mogelijk zelfs tot een bedrag van ƒ8 min. De besparingen moeten komen uit verbetering van de efficiency en bezuinigingen in de personeelsseetor, zo valt te lezen in het personeelsblad Spin-contact.

Het is een goede zaak, of liever gezegd een levensvoorwaarde, dat een dergelijke indrukwekkende verbetering van de efficiency in 1981 met een uitloop naar 1982 slaagt, aldus het blad. '

Voor 1981 mag echter nog geen winst verwacht worden, daarvoor zijn de kosten dit jaar nog te hoog, ook in verband met het terugbrengen van de produktiecapaciteit.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.