+ Meer informatie

Niet gelulit

1 minuut leestijd

LIMA — De Boliviaanse oud-president generaal Alberto Natusch Busch, die op 14 mei in Bolivia over de grens met Peru werd gezet, is bij Puno, 1.300 km ten zuidoosten van Lima, in de buurt van de grens met Bolivia, gearresteerd toen hij probeerde clandestien naar Bolivia terug te keren. Dit is zaterdag in Lima vernomen.

Het Boliviaanse staatshoofd, generaal Garcia Meza, had hem ervan beschuldigd met de in Argentinië in ballingschap levende oud-president Hugo Banzer de aanstichter te zijn geweest van de poging tot militaire rebellie; op een opleidingscentrum in Cochabamba onder leiding van kolonel Emilio Lanza.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.