+ Meer informatie

25 JAAR LANDELIJK VERBAND VAN JONGELINGS- VERNIGINGEN DER GEREFORMEERDE GEMEENTE

1 minuut leestijd

Als dit nr. van „Daniël" voor ons ligt, behoort de jubileum-vergadering van ons Landelijk Verband weer tot het verleden. De vraag heeft geleefd: is het wel de tijd ernaar, een dergelijke vergadering te houden? Zouden we temidden van zoveel scheuring en halfslachtigheid, bij zoveel verdriet en teleurstelling, wel om jubileum vieren? Het hoofdbestuur heeft gemeend dit toch te moeten cloen. De verenigingen hebben in deze ook een aansporing gedaan cu er op aangedrongen het in alle eenvoud te doen.

En zo hebben we het 25-jarig bestaan mogen .herdenken waaraan wij, voor een zo volledig mogelijke weergave, clit nr. van ons blad hebben gewijd.

Ondanks het harde en barre winterweer was er voor alle vergaderingen een goede belangstelling; het bezoek van de jaarvergadering zelf was buiten verwachting.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.