+ Meer informatie

Zo'n 175 auto's beschadigd bij wegwerk A59

1 minuut leestijd

DRUNEN (ANP) - Zo'n 175 automobilisten hebben zich gisteren en maandag bij Rijkswaterstaat gemeld omdat hun voertuig vrijdag beschadigd werd bij wegwerkzaamheden aan de A59 bij Drunen.

Aannemer BAM was de weg vrijdag aan het asfalteren toen na een plotse hoosbui kleefmiddel spoelde op de enig overgebleven rijstrook. Passerende voertuigen raakten bedekt met talloze zwarte deeltjes van de opspattende kleeflaag.

BAM waarschuwt dat zelf poetsen de situatie verergert en laat de auto's van gedupeerden door een gespecialiseerd bedrijf schoonmaken. De aannemer draait op voor de kosten. Een woordvoerder kon gisteren niet zeggen hoe groot de schade is.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.