+ Meer informatie

Uitstel van betaling voor DOCdata

1 minuut leestijd

VENLO (ANP) De rechtbank in Roermond heeft gisteren het zieltogende uitvindersbedrijfje DOCdata voorlopig uitstel van betaling verleend.

Als bewindvoerder is aangesteld mr. H. van der Bruggen te Roermond, zo heeft de directie van DOCdata gisteren laten weten. Bij afwezigheid van mr. Van der Bruggen wegens vakantie wordt het bewind voorlopig gevoerd door mr. J. Penders, zo deelde een woordvoerder van het advocatenkantoor van mr. Van der Bruggen desgevraagd mee.

Directeur J. Keyzer van de Nederlandse Participatie Maatschappij NPM liet gisteren desgevraagd weten de gang van zaken bij DOCdata te betreuren, maar er ook niet wakker van te liggen. NPM heeft een achtergestelde lening van bijna ƒ 1 miljoen aan DOCdata verstrekt. Vroeger had NPM een aandelenbelang en een commissariszetel, maar dat is nu voorbij. „Op een portefeuille van meer dan een miljard gulden stelt zo'n bedragje natuurlijk niets voor", aldus Keyzer.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.