+ Meer informatie

Recensie

1 minuut leestijd

dr. C. van Sliedregt, Lam van God. Verlangen naar eenheid. Uitgegeven door de Willem de Zwijgerstichting, Baarn 2017, 55 blz., € 4,30 (exclusief verzendkosten). Te bestellen via de website van de stichting.

De schrijver volgt in dit boekje de rode lijn in de Schrift met betrekking tot het lam, uitlopend op het Lam, Jezus Christus. Daarover schrijft hij mooie dingen. Als ik het goed begrijp wil hij de eenheid tussen protestanten (en rooms-katholieken?) bevorderen door te pleiten voor een dienende samenwerking van kerken, onder andere via de Nationale Synode. Wat de concrete doelstelling van het boekje is, is mij niet helemaal duidelijk geworden.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.