+ Meer informatie

Onderzoek naar gevolgen werk pseudo-arts

1 minuut leestijd

LEEUWARDEN Onder supervisie van de geneeskundige hoofdinspectie te Den Haag zal binnenkort een onderzoek worden ingesteld naar de gevolgen van het optreden van de pseudo-arts C. de J. te Heerenveen.

Volgens inspecteur van de Volksgezondheid in Friesland, H. Kijlstra, zijn er drie schriftelijke klachten binnengekomen terwijl twee mensen telefonisch reageerden. De hoogleraar prof. dr. C. 6. Puylaart, hoogleraar in de radiografie te Utrecht, zal het onderzoek leiden. Behalve ingediende klachten zal ook een steekproef worden genomen onder de door De J. behandelde patiënten. De J. heeft ongeveer negen jaar gewerkt als radioloog terwijl hij niet bevoegd was. Hij was verbonden aan het Tjongerschans-zieESnhuis in Heerenveen.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.