+ Meer informatie

Volksunie mag niet in hotel

1 minuut leestijd

GRONINGEN — De directie van hotel De Doelen in Groningen heeft de Nederlandse Volksunie op het laatste moment laten weten dat de in het hotel geplande vergadering vandaag niet door kan gaan.

Deze beweging van de Hagenaar Glimmerveen had al geruime tijd geleden de zaal besproken voor een openbare vergadering. De hoteldirectie dacht dat het om een besloten vergadering zou gaan.

Nadat maandag van verschillende kanten tegen de vergadering werd geprotesteerd, heeft de hoteldirectie de zaal afgezegd, omdat werd gevreesd voor onregelmatigheden. ,,Wij hebben ons aanvankelijk niet goed gerealiseerd om wat yöpr een groep mensen het ging", aldus de hotelleiding.,

De Nederlandse Volksunie, die al vaak met deze problemen te kampen heeft gehad, vindt het afzeggen van de zaal in Groningen ,,laf'.czzcltyyzsflsfl

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.