+ Meer informatie

USSELMUIDEN - Er ko-

1 minuut leestijd

ZWOLLE - De Eliëzerschool in Zwolle houdt open huis. De reformatorische school voor speciaal onderwijs is verbouwd en uitgebreid. De drie nieuwe lokalen, een nieuwe personeelsruimte en diverse kamertjes voor specialisten kunnen op 16 maart bezichtigd worden. Tijdens de open dag wordt voor en door de zmlk-afdeling van de Eliëzerschool een verkoping gehouden. De verbouwing is uitgevoerd door aannemer Dons en Troost uit Staphorst.

men drie nieuwe lokalen aan de achterkant van sporthal De Oosterholthoeve. De kosten worden, inclusief inventaris, op 65.000 gulden geraamd. Deze ruimte (360 kubieke meter) is nodig voor de muziekschool. „De huidige twee lokalen waren al lang onvoldoende. Daarom werd ook elders in het gebouw les gegeven", aldus wethouder Meuleman. „In de gemeente is verder geen geschikte ruimte te vinden, zodat uitbreiding nodig is".

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.