+ Meer informatie

KERKNIEUWS

1 minuut leestijd

Arnhem

Volgens berichten heeft de kerk van Arnhem zich van het verband van onze kerken losgemaakt. De juiste toedracht is ons nog niet bekend. Ook zijn we thans niet voldoende op de hoogte van de oorzaak (zaken), die tot deze losmaking hebben geleid om een goed oordeel hierover te kunnen vormen. Wel hebben we sterk de indruk, dat het gebeurde rondom de stichting van een station vanuit Doesburg in de direkte omgeving van het kerkgebouw van de gemeente te Arnhem een belangrijke rol heeft gespeeld.

We moeten het betreuren, dat we weer een gemeente verliezen, die vele jaren verkeerd heeft onder een schriftuurlijkbevindelijke bediening des Woords. We vragen ons af of wel alles gedaan is om deze breuk te voorkomen. We zouden het toejuichen wanneer alsnog wegen konden worden gevonden om de breuk te helen.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.